ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Facebook
 
 
ΤΖΑΜΙΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
UNDER CONSTRUCTION | Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες - Κορνίζες & Αλουμινοκατασκευές Σκόπελος


Η επιχείρησή μας “UNDER CONSTRUCTION” η οποία βρίσκεται στην Σκόπελο, μέσα από τη εμπειρία και την τεχνογνωσία της, μπορεί να σας προσφέρει ιδανικές και συμφέρουσες λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευή με γυαλί επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.

Γνωρίζοντας κάθε δυνατότητα και ιδιότητα του γυαλιού, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας σε οποιουδήποτε μεγέθους project θέλετε. Δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές από τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες, που διακοσμούν όμορφα το χώρο σας και κάνουν πιο λειτουργική την καθημερινότητα σας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας για όλες τις ανάγκες τους σε γυαλί και καθρέφτες.

 


 

 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
    Τζάμια - Κρύσταλλα  
    Κρύσταλλα Ασφαλείας - Securit  
    Ηχοθερμομονωτικά Κρύσταλλα  
    Πιστοποιημένοι Ενεργειακοί Υαλοπίνακες  
    Καθρέπτες - Κορνίζες  
    Ειδικές Κατασκευές  
  ​​​​​​​  Γυάλινες Καμπίνες  
  ​​​​​​​  Γυάλινα Κάγκελα  
  ​​​​​​​  Γυάλινα Στέγαστρα  
  ​​​​​​​  Ψηφιακές Εκτυπώσεις  
  ​​​​​​​  Αμμοβολές - Βιτρώ  
 
 
 
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την πλήρη γκάμα κρυστάλλων που διαθέτει το κατάστημα μας.

Παράλληλα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας, για την επίλυση οποιασδήποτε τεχνικής απορίας ή προβλήματος σας.

Με γνώμονα πάντα την συνέπεια, τον σωστό και ορθολογικό σχεδιασμό κάθε εργασίας, την άψογη τοποθέτηση ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις και εφαρμογές, η επιχείρησή μας, αποτελεί την ιδανική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Σκόπελο για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική
λύση για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.