ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Facebook
 
 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
UNDER CONSTRUCTION | Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες & Αλουμινοκατασκευές Σκόπελος


Η επιχείρησή μας “UNDER CONSTRUCTION” η οποία βρίσκεται στην Σκόπελο, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Δείχνουμε σεβασμό και ενδιαφέρον προς τις ανάγκες των πελατών μας και σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε ασφαλείς, έξυπνες και οικονομικές λύσεις για κάθε αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Η τεχνογνωσία μας, η συνέπεια και η αξιοπιστία μας, η άψογη εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές μας καθιστούν την ιδανική επιλογή τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες στην Σκόπελο όσο και σε όλη την Ελλάδα.

 


 

 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
    Κουφώματα Αλουμινίου  
    Σίτες - Ρολά  
    Πέργκολες Αλουμινίου  
    Κάγκελα Αλουμινίου  
    Γκαραζόπορτες  
    Ειδικές Κατασκευές  
     
  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε, όσο δύσκολη και πολύπλοκη και αν είναι.  
 
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει την εκ νέου τοποθέτηση ή αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων σας με νέα κουφώματα αλουμινίου που θα σας προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα.

Με την εμπειρία μας και τις κατασκευαστικές λύσεις που μπορούμε να προτείνουμε και να υλοποιήσουμε, τα αποτελέσματα δεν μπορούν παρά μόνο να είναι τα καλύτερα.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Σκόπελο για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική
λύση για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.